Joke Buis – Gezangen Live (2018)

15,00

Tracklist

Artikelnummer: 5061225310768 Categorie:

Beschrijving

Met dit live-album laat Joke Buis haar grote liefde voor het oude kerklied spreken. ‘Joke Buis Live’ bevat 12 bekende, klassieke kerkliederen, opgenomen tijdens de concertreeks ‘Op Verzoek’ (juni 2018). Liederen als ‘Wat de toekomst brengen moge’, ‘Abba Vader’ en ‘Blijf mij nabij’ zijn in een verrassend, nieuw jasje gestoken en komen in de live setting helemaal tot hun recht. Geniet van de gezellige en ontspannen sfeer tijdens de concerten van Joke en het enthousiasme waarmee bekende liederen massaal worden meegezongen.

Joke vertelt: “Ik wilde heel graag een live-cd maken. De luisteraar kan zo niet alleen genieten van deze liederen, maar ook van de sfeer tijdens de concerten. Deze liederen hebben al generaties lang zeggingskracht. Neem een lied als ‘Groot is Uw trouw’: als je dat zingt, voel je bijna dat de generaties van hiervoor meezingen.”

“Ik keek als meisje in de kerk al om me heen: iedereen in een verschillende fase van het leven, iedereen zingend met overtuiging en wilskracht. Die kracht proef ik in deze liederen. Ze zorgen voor herkenbaarheid en nostalgie, zelfs als je de liederen niet kent, en laten op een prachtige manier Gods trouw door de eeuwen heen zien.”

Naast bekende gezangen en Opwekkingsliederen bevat ‘Joke Buis – live’ ook een aantal live opgenomen Johannes de Heer ‘klassiekers’, zoals ‘Lichtstad met uw paarlen poorten’. “Ik hoop dat de liedjes door de live setting en door de frisse manier waarop we ze uitvoeren, opnieuw dichtbij mogen komen”.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joke Buis – Gezangen Live (2018)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant