Een nieuw, positief geluid! Dat is wat Joke Buis door wil laten klinken in haar nieuwe muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, is het tijd voor iets nieuws. Joke maakt op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied bracht Joke Buis de voorbije jaren de kracht van oude liederen opnieuw voor het voetlicht. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkt, raakte de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud. Of het nu Johannes de Heer liederen waren, bekende hertaalde kerstliederen tijdens haar twee kersttours (2017 en 2018) of de bekende gezangen en opwekkingsliederen van haar cd Joke Buis Live (2018).

Nieuwe weg
Joke Buis is vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: “Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.” De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: “Mooi om te merken dat de nieuwe liedjes niet alleen iets met mijn hart doen, maar dat het ook zijn werk doet bij de luisteraar!”

Wil je Joke steunen in het maken van nieuwe muziek?

Word dan Vriend van Joke Buis

Updates?

Updates ontvangen van/over mij? Laat dan je mailadres achter en ontvang maandelijks Joke Nieuws. Je kunt mij ook volgen op Instagram, Facebook, Youtube en/of Twitter.

Inschrijving nieuwsbrief