Een nieuw, positief geluid. Dat is wat Joke Buis door wil laten klinken in haar nieuwe muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, was het tijd om daar iets nieuws aan toe te voegen. Joke wil de komende jaren nieuwe, persoonlijke luisterliedjes maken, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben. Net als de oude kerkliederen die ze jarenlang zong zijn het liedjes vol vertrouwen en hoop. Vertrouwd & Nieuw.

Vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied bracht Joke Buis de voorbije jaren de kracht van oude liederen opnieuw voor het voetlicht. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkt, raakte de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud. Of het nu Johannes de Heer liederen waren, bekende hertaalde kerstliederen tijdens haar twee kersttours (2017 en 2018) of de bekende gezangen en opwekkingsliederen van haar cd Joke Buis Live (2018).

Vertrouwd en Nieuw
Joke Buis is als zangeres vanaf het voorjaar van 2019 een nieuwe, maar toch ook vertrouwde, weg ingeslagen met haar muzikale project ‘Vertrouwd & Nieuw’. Voor het eerst zal ze nieuwe liederen maken over thema’s die haar hart raken. Joke vertelt: “Mijn liefde voor het oude kerklied is niet verdwenen, maar ik merkte dat de drang om meer persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter werd.”

Joke deelt tijdens het project vanuit haar ontdekkingsreis naar nieuwe muziek. Onder meer door inspirerende teksten te delen, bijvoorbeeld over ‘vertrouwen’, en voorproefjes van nieuwe muziek te laten horen. Wil je Joke steunen in het maken van nieuwe liederen vol van vertrouwen en hoop?

Word dan Vriend van Joke Buis

Updates?

Updates ontvangen van/over mij? Laat dan je mailadres achter en ontvang maandelijks Joke Nieuws. Je kunt mij ook volgen op Instagram, Facebook, Youtube en/of Twitter.

Inschrijving nieuwsbrief