Een nieuw, positief geluid! Dat is wat Joke Buis door wil laten klinken in haar nieuwe muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, is het tijd voor iets nieuws. Joke maakt persoonlijke luisterliedjes, geschreven vanuit haar kijk op het leven. De liedjes roepen herkenning op en zetten aan tot nadenken. Joke: ‘In eerste instantie maak ik vooral liedjes voor mezelf. Daarna komt de verbinding met het publiek. Als die liedjes vervolgens ook anderen helpen of blij maken, is dat extra fijn!’

Joke begon met zingen in het YMCA Gospel Choir, de coverband ‘JOKE’ en Gospel Boulevard. Ze zong ruim 10 jaar in de band van Kees Kraayenoord en was bij backing vocal bij o.a. Ralph van Manen en Linda Wagenmakers.

In 2011 bracht Joke haar debuutalbum ‘Sing over me’ uit; een Engelstalige pop-gospel album. Tussen 2014 en 2018 richtte Joke zich op oude kerkliederen die ze vanuit haar jeugd kende. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkte, raakte de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud.

Nieuwe weg
Joke Buis is vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: “Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.” De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief!

Wil je Joke steunen in het maken van nieuwe muziek?

Word dan Vriend van Joke Buis

Updates?

Updates ontvangen van/over mij? Laat dan je mailadres achter en ontvang maandelijks Joke Nieuws. Je kunt mij ook volgen op Instagram, Facebook, Youtube en/of Twitter.

Inschrijving nieuwsbrief