Een nieuw, positief geluid! Dat is wat Joke Buis door wil laten klinken in haar nieuwe muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, is het tijd voor iets nieuws. Joke maakt op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

In 2011 bracht Joke Buis haar debuutalbum ‘Sing over me’; een Engelstalige pop-gospel album. Tussen 2014 en 2018 richtte Joke zich op oude kerkliederen die ze vanuit haar jeugd kende. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkte, raakte de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud.

Nieuwe weg
Joke Buis is vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: “Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.” De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: ‘In eerste instantie maak ik vooral mooie liedjes voor mezelf. Als die liedjes vervolgens ook anderen helpen of blij maken, is dat extra fijn!’

Wil je Joke steunen in het maken van nieuwe muziek?

Word dan Vriend van Joke Buis

Updates?

Updates ontvangen van/over mij? Laat dan je mailadres achter en ontvang maandelijks Joke Nieuws. Je kunt mij ook volgen op Instagram, Facebook, Youtube en/of Twitter.

Inschrijving nieuwsbrief