Johannes de Heer Studio Sessies 2 (2016)

Home>Producten>Albums>Johannes de Heer Studio Sessies 2 (2016)

Johannes de Heer Studio Sessies 2 (2016)

12,50

Tracklist

Artikelnummer: 9789491839610 Categorie:

Beschrijving

Na het succes van het album “de Johannes de Heer studio sessies” kwam er veel vraag naar een tweede deel. Joke Buis brengt daarom een tweede deel met nieuwe, verfrissende bewerkingen van liederen uit de Johannes de Heer bundel.

Deze nieuwe uitvoeringen hebben, net als bij deel 1, de herkenbaarheid en het respect naar het verleden en tegelijkertijd een frisse, eigentijdse benadering. Bekende meezingers worden uitbundig en vol enthousiasme neergezet. De luisterliedjes vertolkt Joke ingetogen, met aandacht voor iedere noot.

De liederen uit de Johannes de Heer-bundel spelen een grote rol in het leven van Joke. Als kind bezocht Joke een evangelische gemeente in Den Haag, waar deze liederen werden gezongen. Haar opa was daar organist. Maar het is niet bij nostalgie gebleven. Deze liederen hebben Joke tijdens haar tienerjaren op een opmerkelijke manier gesteund. En tot op de dag van vandaag duiken deze teksten en melodieën geregeld op in haar hoofd en hart. In de zomer van 2013 was dit voor Joke aanleiding om het Johannes de Heer-project te starten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Johannes de Heer Studio Sessies 2 (2016)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *