Laden Evenementen

December. Een mooie maand waarin er meer ruimte dan anders lijkt om naar elkaar om te zien. Een maand waarin het een traditie is, maar ook makkelijker dan anders lijkt om met elkaar te zingen en praten over God. Was het maar het hele jaar door december! Tijdens de komende kersttour van Joke Buis, Thomas Heikoop en The Choir Company komen nostalgie en het hier & nu samen in sfeervolle Nederlandstalige luisterliedjes, jazzy kerstklassiekers en diverse verrassingen.

Joke Buis en trompetist / zanger Thomas Heikoop vullen elkaar aan tijdens de avonden: Joke met de luisterliedjes en Thomas met zijn sfeervolle jazzy aanpak van kerstmuziek. Ze worden ondersteund door een koor van The Choir Company, onder leiding van Betthilde Keij en een live band onder leiding van Rob Buis. Het publiek kan deze avond heerlijk over zich heen laten komen en krijgt de kans om verzoeknummers aan te vragen.

Het is kerst vieren zoals het op zijn best kan zijn: warm, nostalgisch en met herkenbare verhalen en luisterliedjes van het nu! 

Dat laatste heeft speciale aandacht voor Joke Buis. In de afgelopen jaren heeft ze zich toegelegd op het maken van liedjes over herkenbare situaties in het leven. Joke: “Ik krijg regelmatig berichten dat deze nieuwe liedjes zorgen voor diepgaande gesprekken bij de luisteraars. Zo bijzonder dat liedjes kunnen werken als een film waarbij mensen geraakt worden en daar over na blijven denken!”

Die gedachte en de droom van ‘het hele jaar december’ leverden twee nieuwe liedjes op die in de aanloop naar de kersttour verschijnen. ‘Niet Aan M’n hart Voorbij en ‘Hele Jaar December’ zijn duetten van Joke Buis en Thomas Heikoop. De liedjes geven een mooi voorproefje van de kersttour!

Was het maar het hele jaar december. In ieder geval is het dit jaar genieten geblazen van sfeervolle en inhoudelijk sterke avonden met een vleugje nostalgie. Zorg dat je er bij bent!

Deel dit verhaal online met anderen:

Ga naar de bovenkant