Laden Evenementen

Joke geeft een avondvullend concert in Elspeet! Het programma ‘Dichtbij’ neemt je mee door het leven via luisterliedjes over geloven, keuzes maken, afscheid nemen en vriendschap. Het wordt een avond vol herkenbare verhalen, een vleugje nostalgie en een positieve blik vooruit.

Het programma en de liedjes van ‘Dichtbij’ liggen dicht bij Jokes eigen leefwereld: “Ik zit in de leeftijdsfase waarin ik niet zoveel bruiloften meer heb in mijn omgeving, wel een aantal scheidingen. Ik zie mensen om me heen die zichzelf opnieuw uitvinden of enorm met zichzelf in de knoop zitten. Het is ook de fase waar ernstige ziektes ineens ook bij vrienden terecht komen. Het is niet meer vanzelfsprekend dat ik mijn ouders nog minimaal 20 jaar bij me heb. Tegelijkertijd heb ik het idee dat ik in deze fase minder aan het zoeken ben, dat ik minder onzeker ben over mezelf. Dit is een fase waarin ik wil kijken, zien, praten, vragen, luisteren, denken, bewust leven, genieten. En van daaruit: liedjes creëren!”

De verhalen en zelfinzichten die boven kwamen, werden eerder al verwerkt in liedjes als ‘Schoonheid van het Moment’ en ‘Laat Alles Los’. Het persoonlijke en eerlijke album ‘Andere Foto’s’ is het resultaat en natuurlijk hoor je hier meer van tijdens de avond. In mei 2024 wordt een nieuwe EP verwacht.

Deel dit verhaal online met anderen:

Titel

Ga naar de bovenkant