Videoconcert

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Geniet tijdens dit LIVE videoconcert van Joke’s nieuwe, persoonlijke liederen en vertrouwde klassiekers uit haar repertoire. Joke zingt in een intieme setting over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Joke Buis is als zangeres vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: ‘Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.’ De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: ‘Mooi om te merken dat de nieuwe liedjes niet alleen iets met mijn hart doen, maar dat het ook zijn werk doet bij de luisteraar!’

Tijdens ‘Vertrouwd & Nieuw’ komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met liederen van haar vorige CD’s. Vertrouwen is daarin het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.

Word Vriend van Joke
Wil je Joke steunen om nieuwe muziek te blijven maken? Word dan via de kaartverkoop ‘Vriend van Joke Buis’ en ontvang als welkomstcadeau entree tot het videoconcert + 2 CD’s naar keuze. Daarnaast zijn er diverse, vaste voordelen voor Vrienden.

Dit videoconcert wordt uitgezonden op vr 27 nov om 20.00 uur. Daarna is het nog 2 weken lang terug te kijken

Bestel hier je kaarten voor het videoconcert