Ja echt, over 3 weken zit ik midden in de kersttour! De Hele Jaar December Tour. Het is misschien wel de leukste tijd om samen naar een concert te gaan. Buiten is het koud en donker, binnen is het warm en wordt er gezongen over licht! De kans is groot dat je er een eindje voor moet rijden. Ik ben niet in de positie, dat ik echt het hele land door kan. Maar ik ben ontzettend dankbaar dat ik de kans krijg om in 6 plaatsen op te treden. In 3 van de 6 plaatsen is dat zelfs voor de eerste keer!

Wat kan je verwachten?

  • Kerstklassiekers in een warm jazzy jasje
  • Thomas doet een stapje naar voren als zanger
  • We hebben een kerstkoor van The Choir Company
  • Mooie luisterliedjes je tot denken aanzetten
  • Je kan een verzoeknummer aanvragen in de pauze (terug van weggeweest!)
  • Zoals altijd: een liveband met topmuzikanten
  • Stilstaan en even omkijken naar het verleden
  • Samen genieten en beleven van het hier en nu

 

BESTEL HIER JE KAARTEN