Met heel veel plezier en trots deel ik mijn nieuwe single Laat alles los met je! Een intiem en persoonlijk luisterliedje over loslaten aan het einde van de dag, geschreven met collega-zanger Lars Gerfen. 

Als tiener luisterde ik elke avond, vlak voordat ik ging slapen, nog een paar liedjes op mijn stereotorentje. Ik lag dan in bed met mijn koptelefoon op te luisteren naar liedjes die me geruststelden. Zo’n liedje wilde ik ook voor een ander maken. Ik denk dat
veel mensen herkennen dat je ‘s avonds in je bed ligt en dat de dag nog nagonst in je hoofd, dat er nog zoveel is om over
na te denken, en nog zoveel open ligt. Ik word dan rustig van de gedachte dat ik alles aan het eind van de dag mag loslaten en bij God mag neerleggen.

Laat alles los​ was vanochtend voor het eerst te horen op Groot Nieuws Radio en is nu te beluisteren op alle online streamingkanalen, zoals Spotify. Op woensdag 11 maart volgt de officiële videoclip.

De nieuwe single komt​ ​uit in de aanloop naar mijn voorjaarstour in april, met concerten op diverse locaties. Ik hoop je daar te mogen ontmoeten!