Intieme, gezellige avonden, kleine zalen, jullie dicht op het podium, Rob en Thomas gaan mee en we gaan met elkaar genieten van muziek en de verhalen daarachter. Kom je ook? Je kan hier je stoel reserveren.

Met mijn programma ‘Dichtbij’ neem ik je mee door mijn leven via liedjes over geloven, keuzes maken, afscheid nemen en vriendschap. Ik heb het al eerder genoemd: Ik zit in de leeftijdsfase waarin ik niet zoveel bruiloften meer heb in mijn omgeving, wel een aantal scheidingen. Ik zie mensen om me heen die zichzelf opnieuw uitvinden of enorm met zichzelf in de knoop zitten. Het is ook de fase waar ernstige ziektes ineens ook bij vrienden terecht komen. Het is niet meer vanzelfsprekend dat ik mijn ouders nog minimaal 20 jaar bij me heb. Tegelijkertijd heb ik het idee dat ik in deze fase minder aan het zoeken ben, dat ik minder onzeker ben over mezelf.

Dit is een fase waarin ik wil kijken, zien, praten, vragen, luisteren, denken, bewust leven, genieten. Ik vraag me af hoe we met alles wat we meemaken om moeten gaan en ik vind het heel mooi om dààr vanuit liedjes te maken.

Ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat deze liedjes heel herkenbaar zijn voor anderen. Zo heb ik de verhalen die om mij heen liggen eerder al verwerkt in liedjes als ‘Schoonheid van het Moment’ en ‘Laat Alles Los’. Het album ‘Andere Foto’s’ is daar het resultaat van. Daar ga ik uiteraard een aantal liedjes van zingen.

Op dit moment ben ik klaar om 10 nieuwe liedjes op te nemen en ik ga er alvast een paar aan je laten horen op dit Dichtbij concert.

P.S. het is altijd spannend om nieuwe concerten aan te kondigen. Als je het leuk vindt om te komen, bestel dan meteen! Tot 1 maart is er vroegboek-korting! Dus snel naar https://www.eventsforchrist.nl/order/joke-buis-dichtbij