Met trots presenteer ik je de titeltrack van mijn nieuwe album: Andere foto’s.
Dit liedje is ontstaan vanuit de gedachte dat je je al snel laat leiden door de verwachtingen van anderen. Hoeveel keuzes heb ik gemaakt, omdat anderen dat van mij verwachten? Je gaat zo makkelijk mee in de stroom. Een vakantie of een andere tijd van rust, zoals de Coronaperiode, heeft me stilgezet en me gemotiveerd om zoveel mogelijk keuzes opnieuw af te wegen en te gaan voor wat ik ècht wil. Soms moet ik nog meer energie steken in iets en soms moet ik juist iets laten. ‘Nee’ zeggen, vind ik best lastig. Maar op die manier kom ik dichter bij de kern. En door erover te zingen help ik mezelf herinneren.
Ik hoop dat je gaat genieten en dat het je mag inspireren!

Je kan de lyric video hier bekijken: https://youtu.be/hPVMOCoVGUA

Dit liedje + Schoonheid van het moment + Wat vraagt God van mij + Laat alles los + nog 7 nieuwe liedjes kun je vanaf nu bestellen in de webshop!
Ik zal hem voor je signeren, je hebt het album als eerste in huis en er zit een 28-pagina tekst- en fotoboekje bij!

jokebuis.nl/webshop