Naast mijn Theaterconcert in Gouda komt er nog een concert aan! Op 10 juni speel ik in de Basiliek in Veenendaal! Dit is een grote zaal en ook perfect voor als je liever nog niet te dicht op andere mensen zit. Ik neem mijn band mee en een speciale gast… ?. Ik zou zeggen: doe jezelf een cadeau om hier heen te komen. Ik ga alles geven voor een prachtige avond waarop we het leven vieren!
En je helpt mij ook door kaarten te kopen. Want ik wil dolgraag weer doen waar ik goed in ben en ik wil iedereen die ik moet inhuren netjes kunnen betalen.
Ik hoop van harte jou daar te ontmoeten!

Kaarten kun je reserveren via: www.truetickets.nl/jokebuis
Daar vind je ook meer info over het concert. App dit linkje naar jouw vrienden, familie, buren, collega’s met jouw persoonlijke uitnodiging. Zo krijgen we een zaal vol leuke mensen ?