Wat een heerlijke avond in Ridderkerk! Met mensen in de zaal die mij al jaren lang volgen, mensen die niet precies weten wat ze kunnen verwachten, mensen die met enige argwaan meegaan met hun partner maar nu helemaal om zijn. Ik snap het ook wel, het is nu eenmaal niet makkelijk om via social media te laten weten hoe zo’n avond eruit ziet. Daarvoor moet je echt het zelf ondergaan.
Natuurlijk sta ik nog steeds achter mijn vorige projecten en ben ik daar nog steeds trots op. Het geeft een heel goed gevoel dat de Nederlandstalige luisterliedjes die ik (inmiddels als 4 jaar) graag wil maken, zo goed binnenkomt bij de bezoekers van mijn concerten! Ik ben zo blij en dankbaar voor deze kans om dit programma meerdere keren te mogen spelen!
Nog 3 concerten te gaan in Veenendaal, Zwolle en Alphen ad Rijn. Van harte welkom!! Kaarten via Events for Christ 
Nog twee qoutes om aan te geven dat het een teamprestatie is:
“Ongelooflijk dat het zo vol en veelzijdig kan klinken met drie bandleden op het podium!” – credits naar mijn muzikanten en geluidsman
“Zeer onder de indruk van jullie eigen Nederlandstalige muziek. Heerlijk om naar te luisteren en een aantal nummers maakten een diepe indruk.” – credits naar mijn schrijvers
📸 @tonvankootenfotografie