Goedemorgen! Thomas en ik wilden graag een lied maken die jou en onszelf helpen op momenten in het jaar waarin het moeilijk is. Een liedje als een hart onder de riem als lichtpuntjes ver weg lijken.
Ik kwam een prachtig liedje tegen in de voorbereiding op de kersttour ‘Hele jaar december’. Dat was precies wat ik graag nog wilde zeggen aan het einde van de avond! We kregen van de schrijver Drake Lanier toestemming om een Nederlandse versie te maken en zo sloten we elke avond af met ‘Het licht in jou’.

Vandaag is het Blue Monday, de dag die uitgeroepen wordt als meest sombere dag van het jaar. De lichtjes zijn uit huis verdwenen, de lente lijkt ver weg. Het leek ons wel een goed moment om het lied ‘Licht in jou’ als lichtpuntje uit te brengen.

Help ons vooral om dit liedje te verspreiden. App het bijv. naar 5 personen in je omgeving die een beetje licht kunnen gebruiken. Dan geven we met z’n allen een klein stukje licht door, wat echt iets kan betekenen!
Het licht in jou is sterker dan de rest!

Vanmiddag zijn Thomas en Rob ook te gast in het radioprogramma ‘Backstage’ om te o.a. te vertellen over deze single. Van harte aanbevolen om te luisteren naar Groot Nieuws Radio tussen 14.00-16.00.

Spotify / Apple Music KLIK HIER

YouTube KLIK HIER