Wat heb ik ernaar uitgekeken om dit lied met jullie te delen: ‘Altijd’, afkomstig van mijn nieuwe album ‘Vertrouwd & Nieuw’! Een liedje over onvoorwaardelijke liefde. Over hoe we hier op aarde een hele kleine glimp mag opvangen van hoe groot Gods liefde is, in de liefde die we geven en ontvangen van de generaties om ons heen. Beluister het lied nu op Spotify of bekijk de videoclip hierboven.

Webshop
Heb je de nieuwe CD al besteld: super bedankt, hij komt eind deze week je kant op! En heb je hem nog niet besteld: dat kan natuurlijk nog in mijn webshop! Als je het leuk vindt kun je hem combineren met mijn nieuwe ansichtkaarten-set, met teksten uit de nieuwe liederen en uit de bekende klassiekers Wat de toekomst brengen moge en Lichtstad met uw paarlen poorten.

 

Presentatieconcert 15 november: Laatste kaarten
Wat ben ik ontzettend dankbaar dat zoveel mensen het presentatieconcert in november willen meemaken, ik kijk ernaar uit! De kaartverkoop gaat hard, dus wil je erbij zijn: reserveer snel je entreekaarten via TrueTickets!