Vanaf vrijdag 29 mei houd ik een speciale actieweek waarin je de mogelijkheid hebt bij te dragen aan nieuwe muziek die ik maak, door het adopteren van een liedregel uit één van mijn nieuwe liederen. Je kunt dat doen door nu Vriend van Joke Buis te worden, waarmee je ook vrijkaarten krijgt voor mijn najaarstour en je ontvangt mijn nieuwste CD.

De noodgedwongen rust en ruimte die de coronacrisis met zich meebrengt, geeft me ook meer ruimte om aan mijn droom te werken: het maken van nieuwe, hoopvolle muziek. Persoonlijk, over onderwerpen die dicht bij mijn hart liggen: liederen die hopelijk betekenis mogen hebben voor veel mensen.

De afgelopen weken heb ik met verschillende liedschrijvers samengewerkt en daar zijn al mooie liedjes uit voortgekomen. En er staan nog een aantal schrijfafspraken gepland. Ik kan niet wachten om de nieuwe liedjes op te nemen en aan je te laten horen!

De coronacrisis brengt ook uitdagingen met zich mee: kan ik dit blijven doen, lukt het financieel om nieuwe muziek te maken en concerten te blijven geven? De komende week besteed ik daarom aandacht aan de mogelijkheid om ‘Vriend van Joke’ te worden. Als Vriend ondersteun je me met een jaarlijkse bijdrage, en help je me mijn droom te verwezenlijken. Ik zou het enorm waarderen als je me wilt helpen!

Speciale actie voor nieuwe Vrienden

Daarbij heb ik nu een tijdelijke actie: als je deze voor 7 juni Vriend wordt adopteer je een liedregel uit een van mijn nieuwe liederen. Als ‘adoptiebewijs’ krijg je een mooie digitale poster met de liedregel gemaild! Dat is toch leuk?

Vriend van Joke Buis in een notendop:
•      Je ondersteunt mij met een jaarlijkse bijdrage van 42,50 euro
•      In ruil daarvoor krijg je niet alleen een liedregel, maar ook 2 entreekaarten voor mijn najaarstour, mijn nieuwe CD ‘Vertrouwd & Nieuw’ en ben jij de eerste die mijn nieuwe muziek te horen krijgt!

Aanmelden?

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een reactie naar vrienden@jokebuis.nl of kijk even op www.jokebuis.nl/vriend