Wat heb ik genoten van het presentatieconcert ‘Vertrouwd & Nieuw’, onlangs in Veenendaal. Bijzonder om nieuwe en vertrouwde liederen met zoveel mensen te kunnen delen. Als je erbij was: ik hoop dat je hebt genoten! Kon je er niet bij zijn, dan heb ik leuk nieuws voor je!

De nieuwe weg die ik met ‘Vertrouwd & Nieuw’ ben ingeslagen gaat namelijk verder. De komende periode ga ik weer aan de slag met het maken van nieuwe liederen. Ik kijk daar ontzettend naar uit. Daarnaast ga ik met mijn nieuwe muziek het land in!

In het voorjaar breng ik op zes locaties een ‘Vertrouwd & Nieuw’-concertavond. Uiteraard met de liederen van mijn nieuwe CD, vertrouwde klassiekers en je gaat dus nieuwe liederen horen die de komende tijd tot stand gaan komen. Het beloven mooie avonden te worden, op locaties waar ik dichtbij het publiek mijn liedjes kan uitvoeren. Dat past wat mij betreft goed bij de sfeer van de nieuwe liedjes en de persoonlijke verhalen die ik over de totstandkoming van de liederen met je wil delen. Ik hoop je daar te mogen ontmoeten!