Johannes de Heer Studio Sessies 1 (2014)

Home>Producten>Albums>Johannes de Heer Studio Sessies 1 (2014)

Johannes de Heer Studio Sessies 1 (2014)

12,50

Tracklist

Artikelnummer: 9789491839238 Categorie:

Beschrijving

Velen zijn er mee opgegroeid, anderen hebben er een (voor)oordeel over, maar iedereen kent ze: de liederen uit de Johannes de Heer-bundel. Deze liederen spelen een grote rol in het leven van Joke.

Als kind bezocht Joke een evangelische gemeente in Den Haag, waar deze liederen werden gezongen. Haar opa was daar organist. Maar het is niet bij nostalgie gebleven. Deze liederen hebben Joke tijdens haar tienerjaren op een opmerkelijke manier gesteund.

En tot op de dag van vandaag duiken deze teksten en melodieën geregeld op in haar hoofd en hart. In de zomer van 2013 kreeg Joke het verlangen om deze oude liederen af te stoffen en op te poetsen. Wat begon als een klein project, groeide al snel uit tot een grote CD-productie. Op het album ‘de Johannes de Heer studio sessies’ staan maar liefst 15 tracks, stuk voor stuk met zorg opgenomen in een verfrissend arrangement en een pure uitvoering.

Joke heeft met haar band en met de Leger des Heils-brassband de nummers ‘live’ op de band gezet. Dat is een unicum in deze tijd!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Johannes de Heer Studio Sessies 1 (2014)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *