Word Vriend van Joke Buis! Voor 42,50 euro per jaar ondersteun je mij in mijn missie om nieuwe muziek te maken, geïnspireerd op oude kerkliederen.

Vanuit het besef dat we op de schouders van de generaties voor ons staan, wil ik de komende jaren mensen inspireren met nieuwe liederen waarin eeuwenoude thema’s als vertrouwen en hoop doorklinken. Om die muziek te blijven maken, kan ik jouw steun goed gebruiken!

Ga je mij ondersteunen als Vriend, dan ben ik je daar uiteraard ontzettend dankbaar voor! Daarnaast kleven er allerlei voordelen aan. Zo ontvang je als welkomstcadeau eenmalig 2 entreekaarten voor het presentatieconcert ‘Vertrouwd & Nieuw + mijn nieuwe CD (word je na release in oktober toegezonden).

Hoe werkt het?

Je kunt Vriend worden via het reserveringsformulier bij TrueTickets, voor mijn presentatieconcert ‘Vertrouwd en Nieuw’ in november. De eerste bijdrage als Vriend wordt door TrueTickets afgeschreven, daarna wordt er jaarlijks afgeschreven door middel van een automatische incasso vanuit (team) Joke Buis. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Vaste voordelen

  • Ieder nieuw album wordt je gratis (en voordat deze in de winkel ligt) toegezonden
  • Jaarlijks organiseert Joke een speciaal concert voor Vrienden, waar je onder meer haar nieuwste liederen te horen krijgt. Als Vriend mag je hier gratis bij zijn, het is daarnaast mogelijk om extra kaarten te reserveren voor personen die je mee wilt nemen. Eerste editie in 2020.
  • Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van Joke’s ontdekkingsreis naar nieuwe muziek

Voorwaarden

  • Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Als je bijvoorbeeld lid wordt in mei 2019, loopt je lidmaatschap voor dat jaar tot 31 december 2019. Met ingang van het nieuwe kalenderjaar wordt het automatisch verlengd, en wordt de bijdrage voor het nieuwe jaar geincasseerd.
  • Wil je je lidmaatschap stopzetten, dan kan dit door een mailtje te sturen aan info@jokebuis.nl. Je incasso wordt dan stopgezet, reeds betaalde bijdragen kunnen niet terugbetaald worden.
  • Je mag maar één keer tegelijk Vriend zijn en je kunt alleen jezelf (1 persoon) aanmelden als Vriend, het is niet mogelijk het lidmaatschap kado te doen aan anderen.
  • Het welkomstcadeau is een eenmalig aanbod, wat inhoudt dat je niet opnieuw recht hebt op het welkomstcadeau als je al eens Vriend bent geweest en later alsnog weer Vriend wordt.
Meld je aan als Vriend van Joke Buis