Helaas kunnen de concerten in mijn voorjaarstour, tussen 16 en 25 april, niet doorgaan vanwege het verbod van de overheid op evenementen tot 1 juni. Ontzettend jammer, ik keek er naar uit! Had je een kaartje gereserveerd via TrueTickets, dan heb je hier als het goed is inmiddels bericht over gehad. We gaan nu in overleg met de locaties kijken naar alternatieve data in het najaar, uiterlijk medio april ontvang je hierover (ook weer via TrueTickets) aanvullend bericht.

Los van mijn eigen concerten geldt uiteraard ook dat andere concerten, waar ik aan bij zou dragen, tot 1 juni niet door zullen gaan. Op andere manieren blijf ik wel actief, zo draag ik in maart onder meer bij aan de diensten op zondag bij Groot Nieuws Radio.

Ik hoop jullie later in het jaar alsnog te mogen ontmoeten, voor nu hoop ik vooral dat je in goede gezondheid mag zijn en blijven. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen!