Vertrouwd & Nieuw in Zwolle 21.00 uur

Home>Evenementen>Eigen concert, Home>Vertrouwd & Nieuw in Zwolle 21.00 uur
Laden Evenementen

Een nieuw, positief geluid! Dat is wat Joke Buis door wil laten klinken in haar nieuwe muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, is het tijd voor iets nieuws. Joke maakt op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Joke Buis is als zangeres vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: “Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.” De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: “Mooi om te merken dat de nieuwe liedjes niet alleen iets met mijn hart doen, maar dat het ook zijn werk doet bij de luisteraar!”

Tijdens ‘Vertrouwd & Nieuw’ komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met liederen van haar vorige CD’s. Vertrouwen is daarin het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.

Word Vriend van Joke Buis
Wil je Joke steunen om nieuwe muziek te blijven maken? Word dan via de kaartverkoop ‘Vriend van Joke Buis’ en ontvang als welkomstcadeau 2 entreekaarten + Joke’s nieuwe CD. Daarnaast zijn er diverse, vaste voordelen voor Vrienden.

Deze concerten zijn Coronaproof – 75 min zonder pauze – 1,5 meter afstand

Reserveer hier je entreekaarten voor het concert in Zwolle