Joke Buis in Bruinisse

Home>Evenementen>Boekingen>Joke Buis in Bruinisse
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Joke is met haar band te gast in Bruinisse. Dit concert is Coronaproof – 75 min zonder pauze – 1,5 meter afstand. Kaarten zijn te bestellen via Hendrika19@hotmail.com

Een nieuw, positief geluid! Dat is wat Joke Buis door wil laten klinken in haar nieuwe muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, is het tijd voor iets nieuws. Joke maakt op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Joke Buis is als zangeres vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: “Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.” De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: “Mooi om te merken dat de nieuwe liedjes niet alleen iets met mijn hart doen, maar dat het ook zijn werk doet bij de luisteraar!”

Tijdens dit concert komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met liederen van haar vorige CD’s. Vertrouwen is daarin het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.