Project Description

Met dit livealbum laat Joke Buis opnieuw haar grote liefde voor het oude kerklied spreken. ‘Joke Buis – Live’ bevat nieuwe uitvoeringen van 12 bekende, klassieke kerkliederen, opgenomen tijdens de concertreeks ‘Op Verzoek’ (juni 2018). Liederen als ‘Wat de toekomst brengen moge’, ‘Abba Vader’ en ‘Blijf mij nabij’ zijn in een verrassend, nieuw jasje gestoken en komen in de live setting helemaal tot hun recht. Geniet van de gezellige en ontspannen sfeer tijdens de concerten van Joke en het enthousiasme waarmee bekende liederen massaal worden meegezongen.

Deze liederen hebben al generaties lang zeggingskracht.

Joke vertelt: “Ik wilde heel graag een live-cd maken. De luisteraar kan zo niet alleen genieten van deze liederen, maar ook van de sfeer tijdens de concerten. Deze liederen hebben al generaties lang zeggingskracht. Neem een lied als ‘Groot is Uw trouw’: als je dat zingt, voel je bijna dat de generaties van hiervoor meezingen.”

“Ik keek als meisje in de kerk al om me heen: iedereen in een verschillende fase van het leven, iedereen zingend met overtuiging en wilskracht. Die kracht proef ik in deze liederen. Ze zorgen voor herkenbaarheid en nostalgie, zelfs als je de liederen niet kent, en laten op een prachtige manier Gods trouw door de eeuwen heen zien.”

Naast bekende gezangen en Opwekkingsliederen bevat ‘Joke Buis – Live’ ook een aantal live opgenomen Johannes de Heer ‘klassiekers’, zoals ‘Lichtstad met uw paarlen poorten’. “Het is mijn hoop dat de liederen door de live setting en door de frisse manier waarop we ze uitvoeren, opnieuw dichtbij mensen mogen komen”.

Koop dit album in mijn webshop

Leg dit album hieronder in je winkelmand en/of neem een kijkje in onze webshop.

Download Liedteksten

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang de liedteksten van dit album als download in je mailbox.

Deze actie is verlopen. We hebben regelmatig nieuwe acties, dus houd mijn website en Facebookpagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Bladmuziek kan worden opgevraagd via info@jokebuis.nl

Beluister de playlist op YouTube: