Project Description

Na het succes van het album “de Johannes de Heer studio sessies” kwam er veel vraag naar een tweede deel. Joke Buis brengt daarom een tweede deel met nieuwe, verfrissende bewerkingen van liederen uit de Johannes de Heer bundel.

Deze nieuwe uitvoeringen hebben, net als bij deel 1, de herkenbaarheid en het respect naar het verleden en tegelijkertijd een frisse, eigentijdse benadering. Bekende meezingers worden uitbundig en vol enthousiasme neergezet. De luisterliedjes vertolkt Joke ingetogen, met aandacht voor iedere noot.

De liederen uit de Johannes de Heer-bundel spelen een grote rol in het leven van Joke. Als kind bezocht Joke een evangelische gemeente in Den Haag, waar deze liederen werden gezongen. Haar opa was daar organist. Maar het is niet bij nostalgie gebleven. Deze liederen hebben Joke tijdens haar tienerjaren op een opmerkelijke manier gesteund. En tot op de dag van vandaag duiken deze teksten en melodieën geregeld op in haar hoofd en hart. In de zomer van 2013 was dit voor Joke aanleiding om het Johannes de Heer-project te starten.

Koop dit album in mijn webshop

Leg dit album hieronder in je winkelmand en/of neem een kijkje in onze webshop.

Download Liedteksten

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang de liedteksten van dit album als download in je mailbox.

Deze actie is verlopen. We hebben regelmatig nieuwe acties, dus houd mijn website en Facebookpagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Bladmuziek kan worden opgevraagd via info@jokebuis.nl